Show your passion

Show your passion

“In de verte zie ik het schitteren van zonlicht in de ramen van een hoog boven de stad Zwolle uitstijgende toren. De die me vanaf dat moment iedere ‘werkdag’vanaf het station voor de deur zou afzetten weet zich een weg te banen tussen de andere weggebruikers in de vroege ochtendspits. Steeds dichter nader ik de toren, de toren die hoger is dan de Peperbus en bij nadere kennismaking de IJsseltoren blijkt. De indrukwekkende toren blijkt twee kleinere versies naast zich te hebben waarvan mij bij de eerste rondleiding wordt verteld dat ze A en B heten.

Vanaf dat moment hoor ik bij toren A. Ik verzamel ontroerende, spannende, intrigerende, leuke en interessante verhalen over de passies van de in toren A gestationeerde ABN-Amro medewerkers. Wat is iemands passie en waarom is juist dit zo belangrijk? Met behulp van een driedimensionaal voorwerp wordt duidelijk wat ieders passie is.”

Alle passies zijn verzameld in een boek.

Tijdens de boekpresentatie trad de (tijdens dit project ontstane) band voor het eerst op.

Grafisch ontwerp door studio Beeldprikkels